Barnverksamhet i Ödeshögs församling

Verksamheten för barn och familjer i Ödeshögs församling Välkomna

FAMILJECENTRALEN TISDAGAR OCH TORSDAGAR KL 9-11.30
Träffpunkt för småbarnsföräldrar i Ödeshögs församlingshem

Familjecentralen är ett samarbete mellan BVC (vårdcentralen), Svenska kyrkan och FUS (socialförvaltningens familjeenhet)

Under de här timmarna kan du umgås med andra föräldrar, dina barn möter andra barn. Vi leker, pysslar och sjunger lite. Fika och frukt finns till självkostnadspris.

För mer information kontakta församlingspedagog Per Edström 0144-156 35, 072-218 60 25 eller epost per.edstrom@svenskakyrkan.se

Musikfritids på onsdagar i Ödeshögs församlingshem med barnkörerna Notmumsarna och Notknäckarna.

Elisabeth Ramstrand, kantor kommer att ha körerna och Per Edström, pedagog ansvarar för aktiviteterna

13.15 Vi hämtar på skola/förskola
13.30 Notmumsarna körsång Notknäckarna aktivitet