Barn och familj i Skänninge församling

Våra verksamheter för barn och familj i Skänninge församling

Familjecentralen

Familjecentralen har sommar uppehåll men starat igen v. 36
kontakta Anna Hillar 0142-827 07 för mera information

Varje torsdag 09.00 till 11.30 är det familjecentral i samarbete med BVC och familjeteamet i Skänninge församlingshem! 0-5 år och daglediga föräldrar varmt välkomna.

Bus och lek-Kören

Bus och  lek har sommarlov och mer information kommer närmare hösten

Bus och Lek-kören i Normlösa är för dig som går förskole- till 3:e klass och vill ha mer sång och lek i vardagen! Vi håller till i Normlösa skola, eftersom församlingshemmet är under renovering. Ibland så sjunger vi, ibland så leker vi och ibland så pysslar vi. Då och då är vi med i kyrkan också!

Sara Holmström: 0142-834 40 eller sara.holmstrom@svenskakyrkan.se

spädbarnsmassage

Datum är inte bestämda ännu när kurserna blir i spädbarnsmassage.

En stunds daglig massage kan bli en av de största gåvor du kan ge ditt barn - och dig själv.

Vuxen och barn ca 2-7 månader

Församlingspedagog Malin Nilsson

0142-554 38 eller malin.nilsson@svenskakyrkan.se

Sara Holmström: 0142-834 40 eller sara.holmstrom@svenskakyrkan.se

Solstrålarna

Kören bröjar igen den 7 september 2022

Varje onsdag mellan 16.45 och 17.30 håller barnkören Solstrålarna låda i församlingshemmet, alldeles under taknocken! Dessutom några konserter i kyrkan vid speciella tillfällen som annonseras efter gruppstart.