Barn och familj i Skänninge församling

Våra verksamheter för barn och familj i Skänninge församling

Familjecentralen

Varmt välkomna den 16 januari!

Varje torsdag 08.30 till 11.00 är det familjecentral i samarbete med BVC och Växthuset i Skänninge församlingshem! 0-5 år och daglediga föräldrar varmt välkomna.

Himmel och Pannkaka

Himmel och Pannkaka på jämna veckor, onsdagar  kl.16:30-19:00 med start den 22 januari i Skänninge församlingshem!

Ta en paus från vardagens stress. Sitt ner i ett andra vardagsrum en stund, stanna och ät en enkel måltid för stora och små familjer. Här finns rum för lek och pyssel, samtal och mys.

Bus och lek-Kören

Bus och lek-kören drar igång igen den 14:e januari klockan 15:00-16:00!

Bus och Lek-kören i Normlösa är för dig som går förskole- till 2:e klass och vill ha mer sång och lek i vardagen! Vi håller till i Normlösa församlingshem, men hämtar och lämnar på skolområdet. Ibland så sjunger vi, ibland så leker vi och ibland så pysslar vi. Då och då är vi med i kyrkan också!

spädbarnsmassage

En stunds daglig massage kan bli en av de största gåvor du kan ge ditt barn - och dig själv.

Vuxen och barn ca 2-7 månader

Höstens startdatum och plats:
7 september kl 9.30 Mjölby församlingshem (Sara Holmström)
21 september, kl. 10.00 Skänninge församlingshem (Sara Holmström)
2 november kl 9.30 Kyrkans hus i Mantorp (Malin Nilsson)

Församlingspedagog Malin Nilsson

0142-554 38 eller malin.nilsson@svenskakyrkan.se

Sara Holmström: 0142-834 40 eller sara.holmstrom@svenskakyrkan.se

Solstrålarna

Barnkören Solstrålarna sätter igång den 15 januari!

Varje onsdag mellan 16.45 och 17.30 håller barnkören Solstrålarna låda i församlingshemmet, alldeles under taknocken! Dessutom några konserter i kyrkan vid speciella tillfällen som annonseras efter gruppstart.