Barn och familj i Skänninge församling

Våra verksamheter för barn och familj i Skänninge församling

Familjecentralen

Varmt välkomna den 5 september!

Varje torsdag 08.30 till 11.00 är det familjecentral i samarbete med BVC och Växthuset i Skänninge församlingshem! 0-5 år och daglediga föräldrar varmt välkomna.

Himmel och Pannkaka

Himmel och Pannkaka infaller på 8 härliga onsdagar på jämna veckor 16:30-19:00 med start den 4:e september i Skänninge församlingshem!

Ta en paus från vardagens stress. Sitt ner i ett andra vardagsrum en stund, stanna och ät en enkel måltid för stora och små familjer. Här finns rum för lek och pyssel, samtal och mys.

Bus och lek-Kören

Bus och lek-kören drar igång igen den 3:e september klockan 15:00!

Bus och Lek-kören i Normlösa är för dig som går förskole- till 2:e klass och vill ha mer sång och lek i vardagen! Vi håller till i Normlösa församlingshem, men hämtar och lämnar på skolområdet. Ibland så sjunger vi, ibland så leker vi och ibland så pysslar vi. Då och då är vi med i kyrkan också!

Solstrålarna

Barnkören Solstrålarna sätter igång den 4 september!

Varje onsdag mellan 16.45 och 17.30 håller barnkören Solstrålarna låda i församlingshemmet, alldeles under taknocken! Dessutom några konserter i kyrkan vid speciella tillfällen som annonseras efter gruppstart.

Skeppsås barnsång

Den 13 september sätter vi igång!

Varannan fredag (Ojömna veckor) mellan 09.30 och 11.30 är det barnsång i Skeppsås bygdegård.