Barn och familj i Skänninge församling

Våra verksamheter för barn och familj i Skänninge församling

Familjecentralen

Varmt välkomna den 6 september!

Varje torsdag 08.30 till 11.00 är det familjecentral i samarbete med BVC och Växthuset i Skänninge församlingshem! 0-5 år och daglediga föräldrar varmt välkomna.

Minikören - nytt upplägg!

Minikören drar igång igen 4:e september klockan 13.00!

Minikören i Normlösa är för dig som går förskole- till 2:e klass och vill ha mer sång och lek i vardagen! Vi håller till i Normlösa församlingshem, men hämtar och lämnar på skolområdet. Nytt upplägg! Ibland så sjunger vi, ibland så leker vi och ibland så pysslar vi. Då och då är vi med i kyrkan också!

Diskantkören - Nytt upplägg!

Diskantkören ändrar form under hösten! Första träffen blir 4:e september klockan 15.00.

Diskantkören i Normlösa är för dig som går 3:e till 5:e klass. Lek och skoj och lite sång kommer det bli! Vi håller till i Normlösa församlingshem, men hämtar och lämnar på skolområdet.

Solstrålarna

Barnkören Solstrålarna sätter igång den 5 september!

Varje onsdag mellan 16.45 och 17.30 håller barnkören Solstrålarna låda i församlingshemmet, alldeles under taknocken! Dessutom några konserter i kyrkan vid speciella tillfällen som annonseras efter gruppstart.

Pilgrimsbarn

Terminen startar den 6 september!

Jämna veckor 14.30 till 16.30 håller Pilgrimsbarnen till i Skänninge församlingshem! Pyssel och friluftsliv, vandring och bön. Verksamheten är öppen för alla från 1:a till 5:e klass.

Skeppsås barnsång

Den 7 september sätter vi igång!

Varje fredag mellan 09.30 och 11.30 är det barnsång i Skeppsås bygdegård.