Sommarhälsning

Vi önskar er en fin sommar!

Kära vänner!
Jag, Petra och kyrkorådet vill sända vår sedvanliga sommarhälsning till er.
Hoppas denna hälsning finner er friska och vid gott mod var ni än befinner er.

Livet är inte som det brukar vara längre. Vem hade kunnat drömma om att vårt dagliga liv så drastiskt skulle förändras.
Man saknar umgänge och aktiviter som tillhör det vardagliga livet. För många är det svårt men vi ger inte upp tron på att det kommer bättre tider och att vi kan återgå till det normala.

Sedan i mitten av mars har vi inte kunnat erbjuda några gudstjänster och de vanliga aktiviteterna som vi har i kyrkan. Jag och Petra har gjort vårt bästa med att hålla kyrkan levande på avstånd med att sända ut två utskick i veckan och några inspelade videos.

Vi är tacksamma för Olof och Mari Olsson som delat med sej av sina inspelade gudstjänster från Rom och för andra hälsningar av kyrkoherdar som gästat oss under de senaste åren. Det har varit mycket uppskattat.

F.r.o.m 1 juli tar vi en semester paus fram till 15 augusti. Men någon av oss finns givetvis anträffbar på telefon om ni behöver få kontakt.
Under den tiden kommer det inte ut några tisdags och fredags hälsningar.
Vänligen se länk till Svenska kyrkan i Sverige, det finns mycket att läsa, andakter, gudstjänster, barnaktiviteter m.m

Vi vill även uttrycka vår uppskattning till våra medlemmar som stöder kyrkan på så många olika sätt.

Vi hoppas att du också vill hjälpa till att stödja kyrkan genom att bli medlem eller en donation till kyrkans arbete.

Vi behöver er och vi behöver varandra!

Vi ser fram emot när vi kan ses igen, till dess ta hand om er väl!

Varma sommarhälsningar med Guds välsignelse!

Gerd Persson - Ordförande
Kyrkorådet
Petra Graeff - Koordinator

Svenska kyrkan i Sveriges websida

Det finns andakter, fina tankar, massor att läsa och tips på aktiviteter. Tryck här!

Donera till Svenska kyrkan i Florida.

Vi behöver ditt stöd för att kunna erbjuda gudstjänst på svenska och allt annat kyrkan erbjuder.

Stöd Svenska Kyrkan i Florida. Tryck här!