Fundraiser: Piano Konsert den 21 april kl.18.00

Välkommen till en musikalisk upplevelse lördagen den 21 april. Alla intäkter går till kyrkans verksamhet i Florida! Denna konsert sponsras av Svenska konsulatet i Fort Lauderdale Klicka här för att köpa biljetter!

Piano Concert with Roberta Swedien

The Consulate of Sweden and the Swedish Church in Florida present an evening of Swedish Classical music with Swedish-American Roberta Swedien.
Roberta Swedien has performed in four continents for over 40 years in solo, chamber and orchestral concerts and is now coming to Boca Raton.  The consert Swedish Rhapsody is a tribute to the Swedish soul, expressed through words and music. The program includes Rangström’s Mälarlegenden, Jazz from Dalarna by Johansson and a medley to the Swedish Flag which includes beloved melodies Sverige, Ack Värmeland, Du Gamla Du Fria and more.

Welcome to an evening with classical music, mingle and
art exhibit by SWEA Art South Florida.

www.robertaswedien.com

When: Saturday April 21, 2018 at 6pm
Program:
6:00-7:00 Mingle with refreshments
7:00-8:30 Concert including 15 min intermission

Where:
Congregational Church of Boca Raton
251 SW 4th Avenue,
Boca Raton, Florida 33421
Cost: $25 Members, $30 Non-Members

Buy your tickets now!

Klicka på bilden för att ladda ner broschyren

You can also pay with a check.
Write the check to: "Swedish Church in Florida"
and send it to:
Swedish Church in Florida
2950 S,Flamingo Rd,
Davie, Fl, 33330

Stort tack för ditt stöd!

Varmt välkommen!