Välkommen till Floby pastorat i allhelgonahelgen

Vi samlas på kyrkogårdarna och i de öppna kyrkorna. Tänd ett ljus som lyser i mörkret för dig eller någon du saknar. Du är inte ensam i din sorg och saknad.

Fredag 4/11

10-19 Alla pastoratets kyrkor är öppna. Vi bjuder vi på fika.
14-16 Pastoratets kyrkogårdspersonal bjuder på korv med bröd utanför maskinhallen vid Floby kyrka. Passa på och ställ frågor om gravskick, gravrätter, gravstenar och annat du undrar.

Musik med Thomas Vinge
12 Åsarps kyrka: Musikandakt med efterföljande lunch i församlingshemmet, ingen anmälan.
15 Kinneveds kyrka: Stilla orgelmusik.
16 Floby kyrka: Stilla orgelmusik.

Lördag 5/11

10-19 Alla pastoratets kyrkor är öppna. Undantag för Ullene och Vårkumla som stänger efter allhelgonamusiken.

Allhelgonamusik med ljuständning
10 Göteve kapell. Servering.
15 Ullene kyrka och Vårkumla kyrka.
18 Börstig kyrka och Jäla kyrka.

Söndag 6/11

9-19 Kyrkorna i Floby, Kinneved, Åsarp, Vårkumla, Gökhem, Göteve och Jäla är öppna.

Allhelgonagudstjänster med ljuständning
15 Åsarps kyrka.
18 Kinneveds kyrka och Floby kyrka. I Floby kyrka medverkar Mixxkören och Flobykören.