Stilla dag: Förtröstan

Längtar du efter tystnad och stillhet? Välkommen till Kinneveds kyrka och församlingshem den 14 november.

Välkommen till en stilla dag under temat ”Förtröstan”, lördagen den 14 november 2020 i Kinneveds kyrka och församlingshem. Du som deltar under ”Stilla dag” får möjlighet att under några timmars tystnad ta en paus i vardagen, möta Gud, dig själv och andra människor. En dag i lugn och ro, utan barn, krav och sysslor som ska göras - här kan du bara vara.

Vi äter frukost tillsammans och mitt på dagen serveras en enkel lunch. Programmet för dagen är följande:

8.30 Frukost och morgonbön, och därefter går vi in i tystnaden

11.00 Bibelmeditation i kyrkan

12.30  Lunch

15.30 Meditation i rörelse

16.30 Avslutning i kyrkan, och  därefter avslutande fika

Under dagen finns möjlighet till bibelmeditation, meditation i rörelse (7-8 st deltagare behövs), läsning, vila, skaparverkstad och promenad.

Tag gärna med innetofflor och kläder för promenad. Kostnaden för dagen är 100 kronor, och du kan betala kontant eller via Swish.

Anmäl dig och meddela eventuella allergier/specialkost senast 9 november till pastorsexpeditionen på 0515–72 38 80
eller floby.pastorat@svenskakyrkan.se

Vi söker också dig som vill hjälpa till i köket under dagen! Hör av dig till Matilda (se nedan) om du vill hjälpa till med det!

Matilda Nyman

Svenska kyrkan Floby pastorat