Foto: Unsplash

Sommarveckan i Kinneved 14-20 augusti

Välkommen till en händelserik vecka med många tillfällen till att uppleva, fika och umgås. I samband med programpunkterna i församlingshemmet går det även att se utställningen ”Högtider”.

Måndag 14 augusti kl 19
Allsång med Christina Otterdahl och Anja Ekblom. Därefter fika i församlingshemmet.
Plats: Kinneveds kyrka.

Tisdag 15 augusti kl 19
Att bemöta andra och sig själv - föredrag med efterföljande samtal och fika med Aleforsstiftelsens behandlingschef Romana Powidzka Casserblad.

Onsdag 16 augusti kl 14
Mats Löwing från Tidaholm kåserar. Därefter fika.

Torsdag 17 augusti kl 19
Reportage från vardagen - ett föredrag av bildjournalisten och socionomen Filip Powidzki Casserblad. Därefter fika.

Fredag 18 augusti kl 19
Familjekväll med quiz under ledning av Matilda och Simon Wardin. Korvgrillning under kvällen.

Lördag 19 augusti kl 14
Kyrkogårdsvandring med Kinneveds hembygdsförening.
Medtag egen fikakorg.
Plats: Kinneveds kyrkogård.

Söndag 20 augusti kl 15
Allsångsgudstjänst: Mikael Powidzki Casserblad och Christina Behre Fransson. Efter gudstjänsten bjuds det på tårtbuffé i församlingshemmet.
Plats: Kinneveds kyrka.