Other languages with Google Translate

Floby pastorat söker musiker

Hej musiker! Vi söker dig med hjärta för körsång, barn och unga.

Floby pastorat söker församlingsmusiker med inriktning körsång och musik med barn och unga.

Floby pastorat utgör södra delen av Falköpings kommun i Skara stift. Här finns 30 anställda och 250 ideella medarbetare, en omfattande och varierad verksamhet, medeltida sockenkyrkor, vacker landsbygd och ett stort lokalt engagemang.Vi söker dig som har kyrkomusikalisk eller annan musikpedagogisk examen, som har förmåga att bygga relationer och inspirera. Med Floby Kyrkans hus som bas och som en av tre musiker kommer du att arbeta med barn- och vuxenkörer, musik med ungdomar och olika typer av gudstjänster och musikaliska evenemang.

Vi erbjuder tjänst på heltid eller deltid, en god arbetsgemenskap och utmanande arbetsuppgifter. Tillgång till bil och medlemskap i Svenska kyrkan är en förutsättning. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan senast den 17 november till floby.pastorat@svenskakyrkan.se

För mer information kontakta kyrkoherde Stefan Klint på telefonnummer 070-600 28 15.

Facklig företräde för Kyrkomusikernas Riksförbund är Karin Ekenvi, som nås på telefonnummer 073-373 30 16.