Säsongsarbetare till våra kyrkogårdar

Välkommen med din ansökan - senast 29 januari

Om jobbet
Vi i Flen, Helgesta-Hyltinge församling söker säsongsarbetare till våra kyrkogårdar.

Säsongen på Kyrkogårdsförvaltningen närmar sig och vi behöver stärka upp med ett helt gäng självgående och drivna personer som tycker om att göra snyggt omkring sig. Vi har 5 kyrkogårdar och det huvudsakliga arbetet är gräsklippning, plantering, ogräsrensning, häckklippning och grästrimning.

Antingen jobbar du 25 veckor med start april/maj eller 10 veckor med start i juni. Om du går på gymnasiet eller studerar på annat vis, och är intresserad av fyra veckors sommarjobb hos oss finns det möjlighet att söka separat.

Vi söker helst dig som har erfarenhet av kyrkogårdsarbete eller anläggningsarbete. Arbetet är tungt och slitsamt för kroppen och tunga lyft förekommer. Arbetet innebär att självständigt agera utifrån instruktioner och arbetsledning.

Vi ser att du har körkort B (BE).

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tillämpar fri prövningsrätt.

Ansökan ska innehålla personligt brev och CV med alla relevanta uppgifter och skickas till:

Flen, Helgesta-Hyltinge församling, Orrestagatan 8, 642 35 Flen eller flen.kgf@svenskakyrkan.se

Om anställningen
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3 - 6 månader