Just nu söker vi cafévärdar till Risinge prästgård.

CAFÉVÄRDAR TILL RISINGE PRÄSTGÅRD

Vi söker Dig som vill arbeta serviceinriktat som cafévärd i Risinge prästgård och vårt sommarcafé under perioden 24 juni – 11 augusti.

Du ska vara mellan 16 – 20 år, ha initiativförmåga, vilja jobba med människor, jobba med alla delar av caféverksamheten, känna ansvar för det du gör och vilja ta ansvar, till viss del vara självgående.

Ett plus är om du har jobbat eller har någon erfarenhet av caféverksamhet tidigare och att du kanske har god kännedom om Svenska kyrkan.

Arbete kommer att schemaläggas under aktuell period.

Skicka din ansökan till:
finspangs.forsamling@svenskakyrkan.se

Sista ansökningsdag: 3 maj.

Lön: Enligt Svenska kyrkans avtal

Frågor om tjänsterna lämnas av:
Per Åkerström
Föreståndare för Risinge prästgård