Lediga tjänster

Just nu söker vi kyrkokamrer, säsongsarbetare till kyrkogård, samt en arbetsledande vaktmästare.

KYRKOGÅRDSARBETARE

Kyrkogårdsförvaltningen i Finspång sköter och ansvarar för driften av 7 kyrkogårdar (Hällestad, Regna, Rejmyre, Risinge, Sankta Maria och Skedevi) samt församlingsverksamhetens grönytor.

Vi behöver nyanställa några medarbetare. Har du goda kunskaper och intresse av att vårda grön miljö – välkommen till oss!

Arbetsuppgifter:
I dina arbetsuppgifter ingår alla förekommande arbeten inom kyrkogårdsskötel, som t ex plantering av säsongsblommor, ogräsrensning, gräsklippning och häckklippning. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial eller eftergymnasial trädgårdsutbildning eller har införskaffat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av kyrkogårdsarbete är meriterande. Intresse för att utveckla och förbättra verksamheten. Vara en förebild för andra samt en god representant för kyrkogårdsförvaltningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt förmågan att samarbeta med andra. Det är en fördel om du har B-körkort, högre behörighet är meriterande.

Tillträde
Säsongsanställningen är uppdelat i två perioder med start 1 april eller 2 maj 2019. Anställningen varar i 5 månader med möjlighet till förlängning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av kyrkogårdschef Linda Jonander,
tel. 0122-44 48 52.

Facklig företrädare för kommunal är Peter Liljegren, tel. 010-442 87 13.

Ansökan som ska innehålla personligt brev och CV med alla relevanta uppgifter skickas till mikael.carlberg(snabel-a)paragera.se senast 17 februari 2019.