Other languages with Google Translate

Finska församlingen i Stockholm Tukholman suomalainen seurakunta Besöksadress: Slottsbacken 2.B-C, 11130 Stockholm Postadress: BOX 2281, 10317 STOCKHOLM Telefon:+46(8)4408200 E-post till Finska församlingen i Stockholm Tukholman suomalainen seurakunta

Vauvamuskari 3-12 kk/ Babyrytmik 3-12 mån

Aloitus tiistaina 10.9. Start på tisdag 10.9.

Tiistaisin klo 13.00 Lastenvintillä. Ilmottautumislomake löytyy musiikkileikkikoulun sivulta: Ilmoittautuminen. Kalenterissa ajankohtaiset tiedot mahdollisista muutoksista. Tukholman suomalaisen seurakunnan jäsenille maksuton. (Ruotsin kirkon jäsenet 800 kr, Ruotsin kirkkoon kuulumattomat 1500 kr). Kalenterissa ajankohtaiset tiedot mahdollisista muutoksista.

Lisätiedot hannele.iivonen@svenskakyrkan.se

Tisdagar 13.00 på Barnvinden. Anmälingslink finns på musiklekskolans sida: Anmälning
Babyrytmiken är avgiftsfri för medlemmar i Finska församlingen (medlemmar i Svenska kyrkan 800 kronor, icke-medlemmar 1500 kronor). I kalendern aktuella uppgifter om eventuella förändringar.

Mera information hannele.iivonen@svenskakyrkan.se