Vauvamuskari 3-12 kk/ Babyrytmik 3-12 mån

Aloitus syksyllä, tarkempaa tietoa elokuussa. Börjar på hösten, exaktare tid ges i augusti.

Tiistaisin klo 13.00 Lastenvintillä. Ilmottautumislomake löytyy alempana tällä sivulla 20.7. 2020 lähtien. Kalenterissa ajankohtaiset tiedot mahdollisista muutoksista. Tukholman suomalaisen seurakunnan jäsenille maksuton. (Ruotsin kirkon jäsenet 800 kr, Ruotsin kirkkoon kuulumattomat 1500 kr). Kalenterissa ajankohtaiset tiedot mahdollisista muutoksista.

Lisätiedot hannele.iivonen@svenskakyrkan.se

Tisdagar 13.00 på Barnvinden. Anmälningslink finns längre ner på den här sidan från och med 20/7 2020.
Babyrytmiken är avgiftsfri för medlemmar i Finska församlingen (medlemmar i Svenska kyrkan 800 kronor, icke-medlemmar 1500 kronor). I kalendern aktuella uppgifter om eventuella förändringar.

Mera information hannele.iivonen@svenskakyrkan.se

På grund av rådande situation kommer vi att följa Folkhälsomyndigheternas rekommendationer inför hösten. Vi kommer att kontakta er när vi vet när och hur verksamheten kan komma igång. Tämänhetkisen tilanteen johdosta seuraamme ”Folkhälsomyndigheten” ohjeistusta syksyä ajatellen. Otamme yhteyttä kun tiedämme millon ja missä mittakaavassa voimme aloittaa toiminnan.