Rukous seurakunnassa / Bön i församlingen

Voit lähettää rukouspyyntösi Tukholman Suomalaiseen seurakuntaan. Här kan du skicka ditt förbönsämne till Finska församlingen i Stockholm. Voit myös kirjoittaa esirukousaiheesi Rukousnettiin. Rukousnetti on sivu johon voit kirjoittaa oman rukouksesi sekä sytyttää virtuaalisen kynttilän, kuvaa klikkaamalla löydät linkin! Du kan också skriva ditt förbönsämne i Bönewebben. Bönewebben är en sida där du kan skriva din egen bön och tända ett virtuellt ljus, klicka på bilden så hittar du länken nedanför!

Tänne voit kirjoittaa esirukouspyyntösi niin rukoilemme sen puolesta jumalanpalveluksessa. Voit olla täysin anonyymi. Här kan du skriva ditt förbönsämne så ber vi för dig i gudstjänsten. Du kan vara helt anonym.