Musikaaliesitys talven projektina - Musikalprojekt under vintern

Juniorer i åldern 8-12 år kan i vinter komma med i ett musikalprojekt i församlingen. Musikalen framförs i samband med juniorlägret i april och är en öppen tillställning inför publik. 8-12 ikäiset voivat tänä talvena tulla mukaan toteuttamaan musikaaliaprojektia seurakunnassa. Musikaali esitetään huhtikuussa juniorileirin yhteydessä, mutta esitys on avoin tilaisuus yleisölle.

Repetitionerna för musikalen är sammanlagt på fem helger under februari till april månad med 2-3 timmars övningspass per gång. För att kunna komma med i musikalen ska man anmäla sig senast 14. februari och förbinda sig att vara med på alla övningar. Musikalen lyfter fram funderingar om självförtroende, att våga vara den man är eller måste man förändra sig för att bli omtyckt? Sångerna är i olika stilar och främst på svenska och replikerna kan vara på finska. För inövningen ansvarar musiker Birgitta Forsman, präst  Ella Järvinen och ungdomsledare Teppo Simuna.

Anmälningar till: teppo.simuna@svenskakyrkan.se

Musikaalia harjoitellaan viitenä viikonloppuna helmi-huhtikuussa ja noin 2-3 tuntia kerrallaan. Jos haluat osallistua musikaaliin, voit ilmoittautua viimeistään 14 helmikuuta ja sinun on sitouduttava osallistumaan kaikkiin harjoituksiin. Musikaali herättää kysymyksiä itseluottamuksesta, siitä, uskaltaako olla oma itsensä vai pitääkö muuttua ollakseen pidetty? Laulut ovat eri tyylisiä ja pääasiassa ruotsiksi, mutta vuorosanat voivat olla myös suomeksi. Harjoituksista vastaavat muusikko Birgitta Forsman, pappi Ella Järvinen ja nuoriso-ohjaaja Teppo Simuna.

Ilmoittautumiset: teppo.simuna@svenskakyrkan.se