Magnus Carlsson kommer till Filipstad kyrka 13/9

I höst ger sig Magnus Carlsson ut på en ny turné, denna gång kanske lite mer personlig och nära än de stora showproduktioner vi är vana att se honom i. Under turnén ”Se mig - bara för den jag är” bjuder Magnus på sidor av sig själv som den breda publiken kanske inte vet om, till exempel att han är utbildad sångpedagog och skolad i såväl klassisk sång som piano på musikhögskola. Föreställningarna kommer att innehålla både oväntade inslag, spännande turnéminnen och såklart en mängd av Magnus många hits.

Efter trettio år på turné både i Sverige och utomlands kan man tveklöst kalla Magnus Carlsson en rutinerad artist. Han startade sin bana som framgångsrik leadsångare i bandet Barbados för att via en internationell karriär i popgruppen Alcazar sedan landa som hyllad soloartist. Uppdragen har varit många och spänt från programledare i TV, musikal, krogshower, stora turnéer och längs sin väg har han byggt upp en skatt med hitlåtar likt få andra i branschen. Genom åren har Magnus förärats drygt 40 guld- och platinaskivor, hela tolv Grammisnomineringar och en mängd andra utmärkelser, bland annat blev han invald i Melodifestivalens ärofyllda Hall Of Fame häromåret.

Som konsertlokal har Magnus valt kyrkor som han tycker är lite av en förbisedd konsertlokal. Magnus berättar: ”Jag har under hela min karriär gjort oerhört många konserter i kyrkor. De har en fantastisk akustik och är även ett sätt för mig att kunna nå ut till min publik där dom faktiskt bor utan att de ska behöva åka till arenor och konserthus”. "I kyrkan finns det plats för alla typer av musik, även pop och schlager!”, fortsätter Magnus.

"Jag ser verkligen fram emot att få komma ut och träffa min publik på detta sättet. Det blir alltid en avslappnad och skön stämning på konserterna när det finns utrymme för direktkontakt mellan mig och mina åhörare. Allt som oftast sjunger publiken faktiskt nästan mer och högre i bänkraderna än vad jag själv gör framme på scenen! Det är ett bra betyg - haha"

Filipstads kyrka 13/9 kl.19.00

Biljetterna säljes via Nortic och ni hittar enkelt länk via vår hemsida www.pamalaproduktion.se