Webbgudstjänster

Välkommen att ta del av inspelade gudstjänster från våra kyrkor.

Nästan som att gå till kyrkan!

Vi fortsätter att fira gudstjänst - men undviker att samlas. I tider som dessa har vi ställts inför ovanliga utmaningar också när det gäller gudstjänstlivet. Nedan hittar du förkortade förinspelade söndagsgudstjänster från församlingens kyrkor som spelats in med syftet att kunna fira gudstjänst hemma istället.

Webbgudstjänsterna går att ses i efterhand hur många gånger du vill. På den här sidan länkar vi direkt till senaste månadens publicerade gudstjänster.

Här nedan laddar vi upp senaste tidens webbgudstjänster.

Kvällsgudstjänst bönsöndagen 9 maj

Välkommen att delta på digital kvällsgudstjänst från Söderledskyrkan!
Tema: Bönen
Psalmer: 198, 759, 190 och 297 (ta gärna fram en psalmbok om du har och sjung med!)
Dagens text: Efesierbrevet 3:14-21
Medverkande: Anna Berg, Magnus Berggren, Camilla Hellberg Mushonga och ungdomsledare från församlingen

Gudstjänst 11 april: Söderledskyrkan

Välkommen att delta på digital gudstjänst från Söderledskyrkan! Tema: Påskens vittnen Psalmer: 908, 155, 156 och 730 (ta gärna fram en psalmbok om du har och sjung med!) Dagens text: Joh 21 Medverkande: Niklas Utterhall, Anna Stiernstedt, Kjell Aggefors, Torgerd Riben mfl.

Gudstjänst 4 april: Stora Sköndals kyrka

Kristus är uppstånden! Påskdagsgudstjänst från Stora Sköndals kyrka!
Psalmer: 612 och 742 (ta gärna fram en psalmbok om du har och sjung med!)
Dagens text: Mark 16:1-14
Medvrekande: Sara Rothlin, Julia Isomettä, Hannah Stenson, Catrin Johansson, David Melin mfl.

Gudstjänst 28 mars: Söderledskyrkan

Medverkande: Linn Fleisher Sjöberg, Åsa Bjerkerot, sångare ur Söderleds barnkörer, Anna Stiernstedt, Hedvig Hasselström & Mattias Ekström Koij

Dagens text: Matt 11:1-11

Psalm: 443 och 738
Ta gärna fram en psalmbok och sjung med! Äger du ingen psalmbok är du välkommen att hämta ut en gratis i Söderledskyrkan.

Gudstjänst 28 februari: Stora Sköndals kyrka

Varmt välkommen att delta i söndagsgudstjänst på distans!

Medverkande: Sara Rothlin (präst), David Melin (präst, Stiftelsen Stora Sköndal), Hannah Stenson (musiker)

Dagens text: Matt 15:21-28

Vi sjunger:
Psalm 218: Jag har ofta frågor, Herre
Kyrkans förbön: 700:I

Ta gärna fram en psalmbok och sjung med! Äger du ingen psalmbok är du välkommen att hämta ut en gratis från Söderledskyrkan.

Gudstjänst 28 februari: Stora Sköndals kyrka (se den här)