Webbandakter

Välkommen att delta i digital andakt i våra kyrkor. Även om du sitter hemma kan vi uppleva gemenskap för en stund.

Webbsända andakter

Välkommen att delta i digitala andakter i våra kyrkor. Även om du sitter hemma kan vi uppleva gemenskap för en stund.

Här nedan kan du se senaste tidens webbsända andakter.

Onsdagsandakt 9 juni

Välkommen att delta på andakt från Farstastrandkyrkan!
Tema: ”Den längsta resan är resan inåt” Psalmer: 899, 776, ”Väntan” som avslutning.
Medverkande: Carola Backlund, diakon.
Musiker: Björn Siwert och Josefin Lindestål finns på Spotify som Golden Zebra.

Onsdagsandakt 26 maj

Välkommen att delta på andakt från Farstastrandkyrkan! Tema: ” Gud inspirerar” Psalm: 879 och 920 Musik: Visa från Rättvik trad. Jan Johansson Medverkande: Katarina In de Betou, präst, Alfred Ragnar, musiker.

Onsdagsandakt 19 maj

Välkommen att delta på andakt från Farstastrandkyrkan! Tema: ” Mellan Kristi himmelsfärd och pingst” Psalm: 646 Musik: BWV 999 Bach Medverkande: Gunnar Tingström, präst, Alfred Ragnar, musiker.

Uppehåll 12 maj.

Onsdagsandakt 5 maj

Välkommen att delta på andakt från Farstastrandkyrkan! Tema: ” Att växa i tro” Psalm: 763 Musik: Crystal silence av Chick Corea Medverkande: Katarina In de Betou, präst, Alfred Ragnar musiker.

Onsdagsandakt 28 april

Välkommen att delta på andakt från Farstastrandkyrkan!
Tema: ” Kyrkan i vardagen”
Psalm: 790 Sång:” Kan ni tänka er?” Text/Musik: Elisabeth Sköld Medverkande: Gunnar Tingström, präst, Jenniffer Alamlou, musiker. Väggmålning på en bostadsfastighet på Brunskogsbacken 40, Farstastrand.

Onsdagsandakt 21 april 2021

Välkommen att delta på andakt från Farstastrandkyrkan! Tema: ” Den gode herden” Psalm: 289 Sång: The Lord is mu shepherd Text/Musik: Dag Alkenäs Medverkande: Katarina In de Betou, präst, Jenniffer Alamlou, musiker.

Onsdagsandakt 14 april

Tema: "Påskens vittnen" Psalmer: 198 och 814
Medverkande: Carola Backlund, diakon och Jenniffer Ajamlou, musiker
Solosång: Kärleksvisa text/musik: Sarah Dawn Finer / Peter Hallström

Onsdagsandakt 7 april

Välkommen att delta i en andakt från Farstastrandkyrkan! Tema: Mötet med den uppståndne. Psalmer: 742 och 156. Medverkande: Gunnar Tingström och Jenniffer Ajamlou.

Långfredagsandakt 2 april

Det är långfredag, dagen då vi följer Jesus till hans korsfästelse och gravläggning. Långfredagen är mörker och sorg, men vi vet att allt inte slutar här. Människors död brukar utgöra slutpunkten för ett livsverk, men för Jesus är det nästan tvärt om. Det är efter hans död som hans inflytande verkligen börjar göra sig framträdande. Genom musik och bibeltexter tar vi oss in i påskhögtidens budskap.

Medverkande: Karin Sjöberg (inledning, bön) Viola Edeslätt (textläsning) Anja Koij (sång) Maja Gardemark (sång) Mattias Ekström Koij (sång) Mats Larsson (gitarr) Magnus Marcks (kontrabas) och Dag Lindberg (präst)

Digital förbönsandakt på Zoom

Var med på digital andakt där vi får möta varandra. Allt du behöver är en mobil (smartphone)/surfplatta eller dator som har kamera och mikrofon. Inga tidigare erfarenheter av Zoom krävs.
När: Tisdagar 12.00
Mer information och länk till Zoom-mötet hittar du här