Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Vuxenkonfirmation

Undervisning och samtal som kan avslutas med dop och/eller konfirmation

Blev det där med konfirmation inte av när du var 15?
Man kan även konfirmeras som vuxen. Vill du grubbla över meningen med livet tillsammans med andra? Är du nyfiken på kyrkan? Vill du fördjupa dig i den kristna trons mysterier? Ta chansen att göra en inre och yttre resa. Vi träffas och med hjälp av samtal, diskussioner och kunskapsfördjupning i den kristna tron, fika, musik och mycket annat samt ge oss i kast med livets allra djupaste frågor. Avslutas med dop och/eller konfirmation. Kostnadsfritt.

För frågor och funderingar om dop och/eller konfirmation. Hör av dig till Ewa Schmidt, tfn 08-683 63 19 eller maila till Ewa Schmidt, Ewa Schmidt