Ungdomskvällar (UG)

Varje onsdag under höst- och vårterminen har ungdomarna en egen kväll i Söderledskyrkans ungdomslokaler. Under ungdoms kvällarna blandas ”chill- och snackkvällar” med kvällar med olika teman.

När:  17.00 Programmet börjar med ekologisk
middag utan kostnad för ungdomar (vegetariskt alternativ finns). 18.30 Mässa. 19.00 Ungdomskväll fram till ca 21.30. T.o.m 5/6.
Plats: Söderledskyrkan, Barn/Ungdomslokalen.
Kontakt: Har du ytterligare frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Camilla Hellberg (pedagog) camilla.hellberg@svenskakyrkan.se. Ring 08-683 63 47 eller ring/messa 072-239 55 35.
Instagram: @sku_farsta
Facebook: www.facebook.com/ungifarsta

Hjärtligt välkommen!

*Middagen är gratis för barn och ungdomar. Vuxna betalar 50kr. Vegetariskt alternativ finns.