Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Ung volontär 2018-19

Vill du bli ung volontär i Farsta församling 2018-19?

Farsta församling erbjuder dig att vara volontär i olika verksamheter. Det kan till exempel handla om att hitta en meningsfull fritid, bli en del av en gemenskap eller att få arbetserfarenhet som du kan använda i ditt CV.

• Man ska vara konfirmerad för att kunna bli ung volontär i Farsta församling.
  • Man kan göra många olika saker på sin fritid i Församlingen
  • Det är inte säkert att du kan få just det uppdrag du önskar om många vill göra samma sak.
  • Att vara volontär är ett frivilligt uppdrag och du därför ingen lön.
  • Det är helt kostnadsfritt att vara volontär i Farsta församling.
  • När du anmält intresse och fått besked om vilket uppdrag vi kan ge dig kommer du att få skriva under en överenskommelse som beskriver vad du kommer att kunna förvänta dig och vad vi förväntar oss av dig.