Foto: Gustaf Hellsing

Samtalsgrupp för sörjande

Att mista en nära anhörig kan vara en av livets största prövningar. Det svåra som man möter kan ingen annan bära, men det kan bli mindre tungt när vi får dela tankar, känslor och erfarenheter med andra i liknande situation.

Vid detta möte berättar vi om hur vi lagt upp samtalsgruppen som sedan träffas 6-7 gånger varannan vecka. Gruppen vänder sig till dig som mist någon nära anhörig senaste tre åren. Det kostar inget att delta och du förbinder dig inte till att börja i gruppen för att du kommer på informationsmötet. Antal platser är begränsat.

När:
 Vi träffas första gången på ett informationsmöte torsdagen den 23 september kl. 17.00-19.00 i Stora Sköndals kyrka. Vid detta möte berättar vi om hur  vi lagt upp samtalsgruppen som sedan träffas sex gånger varannan vecka, ca 1,5 timme/gång.
Bra att veta: Det kostar ingenting att delta och du förbinder dig inte till att börja i en grupp för att du kommer på informationsmötet.
Anmälan: Senast 16/9 till Julia Isomettä, julia.isometta@svenskakyrkan.se,
08-683 63 53

Om du inte kan eller vill vara med i samtalsgruppen, men ändå behöver prata med någon är du också välkommen att höra av dig. Församlingens präster och diakoner tar emot för enskilda samtal. Läs mer om enskilda samtal här.