Samtalsgrupp för sörjande

Att mista en nära anhörig kan vara en av livets största prövningar. Det svåra som man möter kan ingen annan bära, men det kan bli mindre tungt när vi får dela tankar, känslor och erfarenheter med andra i liknande situation.

Informationsmöte våren 2020

Vid detta möte berttar vi om hur vi lagt upp samtalsgruppen som sedan träffas 6-7 gånger varannan vecka. Gruppen vänder sig till dig som mist någon en nära anhörig senaste tre åren. Det kostar inget att delta och du förbinder dig inte till att börja i gruppen för att du kommer på informationsmötet. Antal platser är begränsat. Gruppen leds av Anna Stiernstedt, diakon & Dag Lindberg, präst.
När:
 Informationsmöte 3 mars 17.00-19.00.
Var: Söderledskyrkan
Frågor och anmälan: Anna Stiernstedt, se kontaktuppg. nedan.

Om du inte kan eller vill vara med i samtalsgruppen, men ändå behöver prata med någon är du också välkommen att höra av dig. Församlingens präster och diakoner tar emot för enskilda samtal.

Julia Isomettä

Diakon, Stora Sköndals kyrka