Söndagsskola

Nästan varje söndag, i anslutning till gudstjänsten finns Söndagsskola

Barn är alltid välkomna att fira gudstjänst. Små ben kan inte alltid sitta still så länge som en vanligt gudstjänst varar och ibland kan det faktiskt vara svårt att hänga med i vad prästen egentligen pratar om.

Söndagsskolan kan vara sång, bön, skapande, lek och berättelser ur Bibeln. Här kan barnet fråga om det som verkar konstigt eller svårt att förstå. Under lekfulla former lär vi oss mer om kristen tro och hur vi ska vara mot varandra. Och har kul ihop!

Ålder: ca 4-12 år
Datum & tid: Söndagarna 17/2, 3/3, 24/3, 7/4 och 26/5 kl. 11.00
Plats: Söderledskyrkan
Kontakt: Har du ytterligare frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Erica Hemström, erica.hemstrom@svenskakyrkan.se, tfn 08-683 63 76