Skynda långsamt - Meditation & föreläsningar

En stunds återhämtning varje onsdag

Ge dig själv en stund av återhämtning mitt i veckan, som innehåller närvaro, stillhet och kunskap. Vi varvar kvällarna med meditation och föreläsningar. Ingen anmälan!

När: Onsdagar ca 18.30-20.00, 15/1-13/5.
29/1 Meditation
5/2 Meditation
12/2 Föreläsning: Att dansa sig in mot djupen
Det är mycket som drar och sliter i oss i våra dagar. Distraktioner och upphackad tid. Att dansa kan vara ett sätt att grunda sig i närvaro. Dansen kan hjälpa oss att samla ihop alla våra delar och skapa större helhet och djup inom oss och samtidigt komma andra människor närmare. Föreläsningen leds av prästen och f.d dansaren Anna Malmqvist, som både leder kontemplativ improviserad fri dans och träningsdans (dance aerobic 2.0) på SATS.
19/2 Meditation
26/2 Meditation
4/11 Meditation
11/3 Föreläsning: Våga språnget - Om mänsklig skaparkraft
Samtal med Ted Harris och IngaLill Widegarn Andrén om boken Våga Språnget.
18/3 Meditation
25/3 Föreläsning: Drabbad av livet
Ett personligt möte med Patricia Tudor-Sandahl som människa och författare Patricia berättar om sig själv och sitt författarskap.
1/4 Meditation
8/4 Meditation
15/4 – Info kommer
22/4 – Info kommer
29/4 – Info kommer
6/5 – Info kommer
13/5 – Info kommer
Plats: Söderledskyrkan, Ansgarskapellet

För den som vill finns det möjlighet att äta ekologisk middag (50 kr) i Hökarängssalen 16.30-18.00 och kvällsmässa 18.00 och för att sedan avsluta med en stunds återhämtning. Givetvis går det bra att komma till bara Skynda långsamt.

Patricia Tudor-Sandahl, författare

IngaLill Widegarn Andrén