Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Sköndals kyrkliga syförening

Välkommen att handarbeta i gemenskap med andra. Vi dricker kaffe till självkostnadspris (20:-), och samtalar under tiden om allt mellan himmel och jord. Våra alster säljs eller lottas ut vid julens basar, söndagen den första advent till förmån för Svenska Kyrkans Internationella arbete.

När: Varannan måndag med början den 5 febr.
Var: I församlingshemmet, en trappa ner i lokalen ”Lilla Sköndal”, Stora Sköndals kyrka.
Kontakt: För frågor och funderingar, vänligen kontakta Julia Isomettä, tfn 08-6836353.