Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Samtalsgrupp för sörjande

Att mista en nära anhörig kan vara en av livets största prövningar. Det svåra som man möter kan ingen annan bära, men det kan bli mindre tungt när vi får dela tankar, känslor och erfarenheter med andra i liknande situation. Gruppen är till för dig som mist någon nära anhörig de senaste två åren. Antal platser är begränsat. Vi har uppehåll med träffarna under sommarmånaderna.
När: Vi träffas varannan tisdag (jämna veckor) mellan kl 17.00-19.00
Var: Söderledskyrkan. Lokal: Svedmyrasalen
Info: Anmäl ditt intresse på tel 08-68363 00 och därefter kontaktar vi dig så snart vi kan. Du kan höra av dig närsomhelst på året. Det kostar inget att delta, men man förbinder sig att komma 8 gånger. För mer information eller frågor kontakta diakon Julia Isomettä.