Retreatdagar

Vem behöver inte komma bort från vardagen och ta en "time out" från stress och måsten? Fritt från prestationskrav - den kreativa förmågan finns inom var och en.

Under våren finns det flera olika retreattillfällen och
även olika upplägg.

KREATIV RETREAT

Tid för återhämtning och kreativitet. Under tystnad skapar du med akvarellfärg och det skrivna ordet utifrån ett tema. Under tystnad delar vi en dag tillsammans, med kort meditation, skapande och avslutar tillsammans då vi reflekterar över vår dag.
När: Lördag 12/10 och 23/11 kl 10.00–15.00.
Plats: Söderledskyrkan, Kornet.
Kostnad: Material 50 kr. Soppa, smörgås, frukt och fika 50 kr (ange ev allergier eller annan specialkost vid anmälan).
Övrigt: Max 12 personer.
Ledare: Ted Harris och IngaLill Widegarn Andrén.
Anmälan: till receptionen, 08-683 63 00

RETREAT I SÖDERLEDSKYRKAN

Söndagseftermiddag i tystnad i Söderledskyrkans vackra rum. En halv dag för återhämtning och tid att andas, under tystnad börjar vi med mjuk yoga (du väljer själv om du vill yoga) följt av avslappning,
gemensam soppa och avslutar med en reflektion om eftermiddagen. Ta på sköna kläder och varm tröja och sköna inneskor.
När: Söndag 17/11 och 8/12 kl 15.00–18.00 .
Plats: Söderledskyrkan
Ledare: Katija Smalliakowa och IngaLill Widegarn Andrén
Anmälan: till receptionen, 08-683 63 00

Inom oss alla finns ett centrum av stillhet – omgivet av tystnad