Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Retreater

Vem behöver inte komma bort från vardagen och ta en "time out" från stress och måsten? Fritt från prestationskrav - den kreativa förmågan finns inom var och en.

Kreativ retreat

Tid för återhämtning och kreativitet. Kreativ retreat, ett tillfälle där du får chans till återhämtning genom färg och form. Under tystnad skapar du med akvarellfärg och det skrivna ordet utifrån ett tema. Under tystnad delar vi en dag tillsammans, med kort meditation, skapande och avslutar tillsammans då vi reflekterar över vår dag.

Max antal: 12 personer
Dag & tid: kl 10-16 2/2 och 2/3
Material: 50 kr
Förtäring: Soppa, smörgås, frukt och fika 50 kr
Plats: Söderled Kornet
Kontakt: Ted Harris och IngaLill Widegarn Andrén
Anmälan: till receptionen på tel. 08-683 63 00 eller maila madeleine.halvorsen@svenskakyrkan.se  (Ange specialkost vid anmälan).

Retreat i Söderledskyrkan

Inom oss alla finns ett centrum av stillhet – omgivet av tystnad

Dag Hammarskjöld

Söndagseftermiddag i tystnad i Söderledskyrkans vackra rum.
En halv dag för återhämtning och tid att andas, under tystnad börjar vi med mjuk yoga ( du väljer själv om du vill yoga) följt av avslappning, gemensam soppa och avslutar med en reflektion om eftermiddagen. Ta på sköna kläder och varm tröja och sköna inneskor.
Max antal: 20 personer
Dag & tid: 24/2, tider kommer strax.
Material: 50 kr
Förtäring: Soppa, smörgås, frukt och fika 50 kr
Plats: Söderled Kornet
Kontakt: Katija Smalliakowa och IngaLill Widegarn Andrén
Anmälan: till receptionen på tel. 08-683 63 00 eller maila madeleine.halvorsen@svenskakyrkan.se (Ange specialkost vid anmälan).

Helgretreat på marielund, ekerö

Tempot i vår vardag gör det svårt att finna tid till eftertanke och stillhet. En retreat ger oss ett speciellt tillfälle att öva oss i stillhet och tystnad. Då skapas ett livsrum i vilket vi kan upptäcka andra dimensioner i oss själva och fördjupa en positiv livshållning.

I stillheten och i gemenskapen försöker vi närma oss tillvarons centrum.

Innehåll:

• Stillhet
  • Andlig vägledning
  • Samtal
  • Målning

Ledare: Ted Harris, präst och IngaLill Widegarn Andrén, pedagog
Kostnad: 1 200kr
Dag & tid: 29-31 mars
Max antal: 15 personer
Info: Ted Harris och IngaLill Widegarn Andrén
Anmälan: Obs! Fullbokad! Välkommen att sätta upp dig på reservlistan till receptionen på tel. 08-683 63 00 eller maila farsta.bokning@svenskakyrkan.se (Ange specialkost vid anmälan). Sista anmälningsdag 27 februari.