Svenska kyrkan i Farsta

Svenska kyrkan i Farsta Besöksadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Om Svenska kyrkan i Farsta

Kyrkan finns för din och världens skull, tillsammans går vi genom livet. Kyrkan vill väcka ansvar och ge kraft åt oss alla att leva i världen tillsammans.

Liv och händelser i Farsta

Farsta församling är en del av Svenska kyrkan och arbetar för att göra en positiv skillnad för alla som bor och verkar i Farsta stadsdelsområde.  Farsta församling ingår i Enskede kontrakt tillsammans med församlingarna  Enskede-Årsta, Vantör och Skarpnäck. I nuläget bor det drygt 56 000 personer i Farsta varav 50 % är medlemmar och inflyttningen är hög och befolkningen ökar stadigt.

Församlingen erbjuder ett myller av mötesplatser för unga såväl som för äldre. Surfa gärna runt på vår webbplats och upptäck vad som berör just dig.

Varmt välkommen att vara en del av gemenskapen!

Kanske är kyrkan en helt ny för dig? Kanske har den funnits en gång för dig, men försvann på vägen? I Svenska kyrkan finns plats för dig som är nyfiken på och söker en tro.