Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Retreat och samtalshelg

Mitt i den blommande försommaren samlas vi på stiftsgården Marielund i Ekerö. Under helgen får vi chans att vila och reflektera över livet genom andakter, samtal och perioder av tystnad. Vi samtalar om vilka gåvor vi har med oss och vilka möjligheter de ger att skapa något nytt. Helgen ger rika möjligheter att fördjupa relationen till Gud.

När: 1-3 juni 2018
Plats: Marielund, Ekerö
Anmälan:
Välkommen med din anmälan senast 28 maj till Magnus Ahlqvist (diakoniassistent) 08-683 6377. Begränsat antal platser, max 15.
Deltagaravgift: 1000 kr. Instruktion om inbetalning ges när ledarna bekräftar att plats finns

Ewa Schmidt, präst
tfn: 08-683 63 19
E-post: Ewa Schmidt

Magnus Ahlqvist, diakoniassistent
tfn: 08-683 63 77
E-post: Magnus Ahlqvist

Den blomstertid nu kommer med lust och fägring stor. Du nalkas, ljuva sommar, då gräs och gröda gror. Med blid och livlig värma till allt som varit dött, sig solens strålar närma, och allt blir återfött.