Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Luciafirande

Välkommen till luciatåg i kyrkan med församlingens barnkörer

Lucia är en högtid som firas varje år den 13 december till minne av det katolska helgonet med samma namn.

LUCIATÅG I KYRKAN MED VARDAGSANDAKT
Sköndals barnkörer framför jultidens sånger under ledning av Margareta Larsson. Före gudstjänsten, mellan kl 17.00-18.00 är det vardagsmiddag med gröt och skinksmörgås i Skönstavikssalen.
NÄR: Tisdag 11/12 kl 18.00.
PLATS: Stora Sköndals kyrka.

LUCIAKONSERT MED BARNKÖRER
Traditionella och nya sånger framförs av Söderledskyrkans barnkörer under ledning av Hedvig Hasselström.
NÄR: Onsdag 12/12 kl 17.00.
PLATS: Söderledskyrkan.

ETT LJUS I MÖRKRET
Luciakonsert med barnkören och TONåringarna under ledning av Jennifer Ajamlou. NÄR: Torsdag 13/12 kl 18.00.
PLATS: Farstastrandkyrkan. Fri entré!