Kan man tro, år 2020?

Kan man tro, år 2020? Är Gud en gubbe på ett moln? Måste man tro på Gud, räcker det inte att tro på Något? Vad är det att "tro"? Är Gud en "han"? Har inte religionen spelat ut sin roll?

Kom och träffa oss, (Anna, Anna-Märta och David) som präster i Stora Sköndals kyrka i församlingen och på Stiftelsen Stora Sköndal. Ställ frågor som du kanske inte vågat ställa förut. Vi möter upp med personliga erfarenheter och svarar efter bästa förmåga. Kvällen inleds med korta anföranden, därefter lämnas rummet öppet för frågor och samtal. Snacks och dryck kommer att finnas till förtäring. Ingen anmälan.
När: Tisdag 17/3 18.30 - OBS! Inställt pga coronaviruset. Läs mer om hur coronavisruset påverkar församingen här.
Plats: Stora Sköndals kyrka