Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Fältarnas HBTQ+häng

FÄLTARNAS HBTQ+HÄNG

Är du mellan 11-18 år och identifierar dig som homo, bi, trans, queer eller något annat utanför hetero och cis-normen? Då är du välkommen till Fältarnas HBTQ+-häng på onsdagar mellan kl 15-18. Vi finns på Hägervägen 33, nära Tallkrogens t-bana. Hos oss får du träffa andra ungdomar med liknande erfarenheter och intressen. Vi äter mellis, pysslar och pratar. Ibland ordnar vi ”större” aktiviteter, men allt vi gör är gratis och ni är med och bestämmer. Är du blyg, osäker eller har frågor? Följ oss och skriv på Instagram: faltfarsta. Eller ring Martin: 076 12 19 726. Eller lägg till faltmartin på Snapchat och snappa.