Hälsoträffar

Vad är det som påverkar oss och hur?

Är du nyfiken på vad du kan göra för att förbättra din hälsa? Vill du kanske sova bättre eller stressa mindre? Välkommen till fyra tillfällen då vi möts och talar om vad som påverkar vår hälsa i det vardagliga livet. Vi går igenom fakta om hälsa, delar tips och erfarenheter med varandra. Vad är det som påverkar oss och hur? Hur kan vi förbättra vår hälsa genom små förändringar i vår livsstil? Vad behöver just jag för att må bra och vad kan jag förändra i mitt liv för att min hälsa ska vara god?

Du behöver inte anmäla dig till alla träffar, utan välj det ämne som intresserar dig och gå på en eller flera träffar. Varmt välkommen!

Torsdagar 13.30-15.00.

12/9 - Existentiell hälsa och Tro
19/9 - Sömn
26/9 - Stress och återhämtning
3/10 - Helhetshälsa – Vad kan jag göra i min vardag för att må bra och förbättra min hälsa? Föreläsning med en hälsoinformatör.
Plats: Söderledskyrkan
Ledare: Carola Backlund och IngaLill Widegarn Andrén.

Måndagar 18.00-19.30

14/10 Existentiell hälsa och Tro
28/10 Sömn, 11/11
Stress och återhämtning
25/11 Helhetshälsa – Vad kan jag göra i min vardag för att må bra och förbättra min hälsa? Föreläsning med en hälsoinformatör.
Plats: Söderledskyrkan
Ledare: Carola Backlund och IngaLill Widegarn Andrén.