Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Församlingsinstruktion & Verksamhetsberättelse

Församlingsinstruktion

Ett dokument som varje församling ska formulera. Den innehåller församlingens vision och mål för fyra år framöver och visar vad församlingen vill åstadkomma och göra skillnad för alla dem som bor och vistas i det geografiska området. Församlingsinstruktionen är ett dokument som granskas och utfärdas av stiftet eftersom stiftet har tillsyn över vad församlingarna gör utifrån Svenska kyrkans främsta styrdokument Kyrkoordningen. Farsta församling vill göra skillnad för Farsta, för grupper i Farsta och för den enskilde Farstabon som bor, verkar och vistas i församlingen genom visionen Livsviktigt och hoppfullt i Farsta!

Ladda hem
Församlingsinstruktionen för Farsta församling perioden 2016-2020.

Verksamhetsberättelse

Ta del av vår fantastiska verksamhetsberättelse 2017!
Ladda hem
Verksamhetsberättelse 2017 - Farsta församling