Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Föreläsningar

Välkommen till våra föreläsningskvällar - Lyssna och bli inspirerad!

Ta del av andra människors livsresor, samtala om livet i stort och smått – välkommen till våra föreläsningskvällar!

Göran Gyllenswärd

FÖRELÄSNING MED GÖRAN GYLLENSWÄRD

Göran Gyllenswärd är författare, psykolog och psykoterapeut med mångårig erfarenhet av möten med sörjande. Göran talar om vanliga reaktioner på förlust och hur man som medmänniska kan möta den sörjande. Det kommer också finnas tid för frågor.
När: 14 november kl 19.00-20.30
Plats: Farstastrandkyrkan

•••••

FÖRELÄSNING MED JONAS HASSEN KHEMIRI

Författaren och dramatikern Jonas Hassen Khemiri talar utifrån sin senaste bok, Pappaklausulen. Boken handlar om hur en pappa  återvänder till Sverige för att hälsa på familjen som han en gång övergav, om utmaningen i att fortsätta vara familj, trots allt.
När: 28 november kl 19.00-20.30.
Plats: Farstastrandkyrkan