Film och samtal

Vi ser en film tillsammans och samtalar sedan om den.

Viktig information om Coronaviruset!

Farsta församling har beslutat att under några veckor stänga grupper och verksamheter. Beslutet gäller tills vidare. Vi som församling vill inte bidra till alarmism eller panik men samtidigt ta risken för smitta på allvar och den oro som också följer med situationen just nu. Observera att info, datum och tider kring verksamheter, kurser och grupper kan vara inaktuella. För senaste info och uppdateringar kring verksamheter och grupper kan du alltid besöka den här sidan. Vi uppdaterar löpande kring förändringar.

Film är en konstform som berör och ofta ger en stark upplevelse och inlevelse i andra människors liv. Vi ser en film som tar upp frågor om hur det är att vara människa och hur vi orienterar oss i tillvaron.

Vi träffas i Stora Sköndals kyrkas församlingshem och ser filmen Gudar och människor tillsammans och samtalar sedan om den. Här kan du läsa om filmens handling: https://www.drakenfilm.se/film/gudar-och-manniskor

Snacks och dryck kommer att finnas till förtäring.
När:
Onsdag 1 april 19.00-21.30. OBS! Insällt