Det händer i kyrkan

I Farsta finns många möjligheter till en stunds samvaro. Här kan du läsa om de kurser, grupper, träffar och andra aktiviteter som vi ordnar. Alla aktiviteter är i princip kostnadsfritt. Men du kan också komma till oss och "bara vara" utan att delta i de olika aktiviteterna. Då kan du exempelvis fika, äta en god sopplunch, sjunga i kör eller umgås.

Viktig information om Coronaviruset!

Farsta församling har beslutat att under några veckor stänga grupper och verksamheter. Vi som församling vill inte bidra till alarmism eller panik men samtidigt ta risken för smitta på allvar och den oro som också följer med situationen just nu. För att hålla dig uppdaterad kring verksamheter och grupper kan du alltid besöka den här sidan. Vi uppdaterar löpande kring förändringar. Beslutet gäller t.o.m 19 april.