Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Det händer i kyrkan

I Farsta finns många möjligheter till en stunds samvaro. Här kan du läsa om de kurser, grupper, träffar och andra aktiviteter som vi ordnar. Alla aktiviteter är i princip kostnadsfritt. Men du kan också komma till oss och "bara vara" utan att delta i de olika aktiviteterna. Då kan du exempelvis fika, äta en god sopplunch, sjunga i kör eller umgås.

Farsta växer och det blir fler och fler barn i församlingen. Upptäck våra öppna förskolor, musikaliska upptäcktsfärder, barnkörer och många andra aktiviteter och mötesplatser för dig och ditt barn. Alla våra verksamheter för barn är avgiftsfria!

Barn & Familj

Sjung i kör

Varje år sjunger drygt 100 000 personer i Svenska kyrkans mer än 6 000 körer. Upplev glädjen i att sjunga tillsammans du med! I Farsta församling har vi körer för alla – barn, vuxna, nybörjare och erfarna. Vilken kör passar dig?

I Farsta församling finns många tillfällen till gemenskap och att träffa andra i olika sammanhang. Möt människor i gudstjänsterna och kyrkkaffet efteråt, men också på våra luncher och middagar, i vårt språkcafé, syföreningen och mycket mer!

Mötas & Umgås

Svenska kyrkan i Farsta bjuder in till fördjupning av samtalet om tro, brist på tro och våra upplevelser av Gud i olika former som meditation, samtal och rörelse

Tro, Kropp & Själ

18 NOVEMBER 16.00, STORA SKÖNDALS KYRKA
Requiem
- av John Rutter
Stora Sköndals kammarkör
Sköndals vokalensemble
DomsöndagsOrkestern
Dirigentstudenter vid Ersta Sköndal Bräcke högskola.

Stark konserthöst i Farsta

18 NOVEMBER 16.00, STORA SKÖNDALS KYRKA Requiem - av John Rutter Stora Sköndals kammarkör Sköndals vokalensemble DomsöndagsOrkestern Dirigentstudenter vid Ersta Sköndal Bräcke högskola.

Vi har en mängd olika aktiviteter för ungdomar. Här har vi samlat allt för dig som är ung och vill vara i kyrkan. Ungdomskvällar, konfirmation, Svenska kyrkans unga mm.

Ung i Farsta

Gudstjänster

Gudstjänsten är ett möte både mellan människa och Gud och mellan människor. I gudstjänsten delar vi vad det innebär att vara människa. Här finns uttryck för sorg, glädje, tacksamhet, skuld, kärlek och omtanke. Vi församlingen finns det många olika former av gudstjänster. Med och utan nattvard, vardag eller helg. Hitta den gudstjänst som passar just dig.

Församlingens sociala arbete och mötesplats

Kornet