Bokcirkeln

Bokcirkel - För dig som tycker om att läsa

Efter en lång tids uppehåll är det äntligen dags för bokcirkeln i Farstastrandskyrkan igen. Välkommen att vara med. Vi läser en bok per termin och träffas ungefär en gång i månaden.

Höstens boksamtal startar torsdagen den 30 september kl 15.00-16.00 i Farstastrandkyrkan. På första träffen får alla deltagare ett eget exemplar av höstens bok.

Boken vi kommer att läsa under höstterminen är ”Fjärilsvägen” av Patrik Lundberg. I boken ger författaren en gripande skildring av sin uppväxt och sin mamma Birgittas liv. Men också om samhällsutvecklingen i Sverige under andra hälften av 1900- talet och hur den påverkar enskilda människor. ”Fjärilsvägen” utkom 2020 och har mötts av ett fint mottagande från både läsare och recensenter.

När: 30 september, 28 oktober och 25 november kl 15.00-16.00
Plats: Farstastrandkyrkan.
Kontakt och anmälan: Susanne Alexander, susanne.alexander@svenskakyrkan.se,
08-683 63 39 eller Hanna.sunden@svenskakyrkan.se, 08-683 63 41

Obs! Begränsat antal deltagare.