Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Blir det nån fred på jorden eller? - Nordirland

Vi åker till Nordirland under sportlovet 2019. På hemmaplan träffas vi vissa lördagar-söndagar.

Välkommen med till Nordirland och Corrymeela Community under sportlovet 2019. Vi besöker olika platser i vackra Nordirland, däribland Belfast.

Corrymeela Community är ett kristet freds och försoningscenter utanför Belfast och temat för veckan är frågor om fred och försoning. Vi kommer att prata om frågor som "Blir det nånsin fred i den värld vi levar i? Har konflikten på Nordirland något att lära oss?"

Vi samtalar och diskuterar frågor om fred och försoning tillsammans med personalen på Corrymeela. Här kan du läsa mer Corrymeela Community

Välkommen med på en spännande resa, en yttre resa och en inre resa!

Konfirmation i Farsta församling är kostnadsfri.

Bra att veta om alternativet "Blir det nån fred eller"?

• Vi träffas följande lördagar-söndagar (en övernattning): 6-7/10, 20-21/10, 17-18/11, 1-2/12, 19-20/1, 16-18/2, samt 15-17/3 i Söderledskyrkan.
  • Under höstlovet (vecka 44) åker vi på läger tillsammans med Vinteräventyrsgruppen.
  • På sportlovet (vecka 9) gör vi vår resa till Nordirland.
  • Konfirmation äger rum 31 mars kl. 11 i Söderledskyrkan. Repetitioner 29-30/3.
  • Samling för vårdnadshavare: Söndagen 7 oktober och söndagen 20 januari i Söderledskyrkan. Samling inför resan tillkommer.