Stenhamramässa

En enkel typ av gudstjänst med nattvard där vi vill att församlingens tre kärnvärden; Glädje, Öppenhet och Trygghet ska komma fram.

Nu under hösten kommer vi att prova två nya gudstjänster. Den 25 september är det dags för den första – Stenhamramässa!

Du är välkommen till Stenhamra församlingsgård, kom gärna redan 14.30 och var med och bestäm hur gudstjänsten ska se ut. Vi vill ha med flera röster och tankar i den.

Stenhamramässan är en enkel gudstjänst med nattvard där vi vill att församlingens tre kärnvärdeord Glädje, Öppenhet och Trygghet ska komma fram. Den är ett led i det gudstjänstutvecklingsarbete som har pågått sedan hösten 2013.

I oktober kommer vi att fira den andra nya gudstjänsten, en Sinnesrogudstjänst. Då kommer du också kunna få vara med aktivt om du vill – och före gudstjänsten komma på en meditation.

Yngve  Göransson

Yngve Göransson