Other languages with Google Translate

Färingsö församling Besöksadress: Herman Palms plan 4 A, 17961 STENHAMRA Postadress: Box 7, 17903 STENHAMRA Telefon:+46(8)56420920 E-post till Färingsö församling

Öppet kyrkis

För föräldrar med barn från noll år och uppåt. Här kan man leka, måla, spela spel, fika och träffa nya vänner.

Höster närmar sig och det är återigen dags för Öppet kyrkis i Färentuna!

Vi öppnar tisdag den 3 september kl 09:30 och har öppet till 12:00.
OBS! ny dag!

Var: Färentuna församlingshem

När: tisdagar och fredagar 09:30-12:00, för alla barn

Från vecka 38 och jämna veckor framåt kan man stanna kvar om man vill på tisdagssoppa kl 12:00. (50 kr)

Info:

Öppet kyrkis är en mötesplats för föräldrar med barn, du knyter kontakter/träffar nya människor medans barnen får möjlighet att leka med varandra.

På fredagar har vi sångstund kl 10:00.
Fika till självkostnadspris finns framme under träffarna.

Vi har en egen facebookgrupp, där kan du bli medlem och få löpande information under terminen. ”Öppet kyrkis i Färentuna” heter gruppen.

Ljus och sångstund
Datum kommer efter sommaren.

Ålder på barnet/en? Alla barn är varmt välkomna till Öppet kyrkis, vi har pyssel- och lekmaterial för såväl små som äldre barn.

Kontaktperson:
Lotta Lundberg