Other languages with Google Translate

Öppet kyrkis

För föräldrar med barn från noll år och uppåt. Här kan man leka, måla, spela spel, fika och knyta kontakter.

Varmt välkommen till en höstermin hos oss, vi öppnar den 3 september igen i Färentuna församlinghems.

Var: Färentuna församlingshem

När: måndagar och fredagar 09:30-12:00, för alla barn

Info:

Öppet kyrkis är en mötesplats för föräldrar med barn, du knyter kontakter/träffar nya människor medans barnen får möjlighet att leka med varandra.

På fredagar har vi sångstund kl 10:00.
Fika till självkostnadspris finns framme under träffarna. På fredagarna finns det korv med bröd, såklart även vegetarisk.

Ljus och sångstund
Datum för höstens ljus och sångstunder kommer...

Ålder på barnet/en? Alla barn är varmt välkomna till Öppet kyrkis, vi har pyssel- och lekmaterial för såväl små som äldre barn.

Anneli Östling

Barn & ungdom, barn- och familj