Öppet kyrkis

För föräldrar med barn från noll år och uppåt. Här kan man leka, måla, spela spel, fika och knyta kontakter.

Öppet kyrkis har öppet fram till måndagen den 18 december. Till våren 2018 öppnar vi igen den 8 januari.

Var: Färentuna församlingshem

När: måndagar och fredagar 09:00-12:00, för alla barn

Info:

Öppet kyrkis är en mötesplats för föräldrar med barn, du knyter kontakter/träffar nya människor medans barnen får möjlighet att leka med varandra.
Fika till självkostnadspris finns framme under träffarna.
På fredagarna har vi sångstund kl 10:00 och efter det finns det korv med bröd till de som vill ha. (självkostnadspris för föräldrar, barn äter gratis.)

Under hösten har vi tre stycken ljus och sångstunder, då tar vi med oss kuddar och går in i Färentuna kyrkan för en mysig stund tillsammans.
Datum för terminens ljus och sångstunder: 29/9, 27/10 och 1/12

Ålder på barnet/en? Alla barn är varmt välkomna till Öppet kyrkis, vi har pyssel- och lekmaterial för såväl små som äldre barn.