Other languages with Google Translate

Färingsö församling Besöksadress: Herman Palms plan 4 A, 17961 STENHAMRA Postadress: Box 7, 17903 STENHAMRA Telefon:+46(8)56420920 E-post till Färingsö församling

Öppet kyrkis

För föräldrar med barn från noll år och uppåt. Här kan man leka, måla, spela spel, fika och träffa nya vänner.

Höstterminen är igång för fullt och du är varmt välkommen med ditt/dina barn till Öppet kyrkis!
Under resterande del av hösten kommer ni att få träffa Daniel Lindstam på tisdagar och Peter Strömmer på fredagar.

Var: Färentuna församlingshem

När: tisdagar och fredagar 09:30-12:00, för alla barn

Från vecka 38 och jämna veckor framåt kan man stanna kvar om man vill på tisdagssoppa kl 12:00. (50 kr)

Info:

Öppet kyrkis är en mötesplats för föräldrar med barn, du knyter kontakter/träffar nya människor medans barnen får möjlighet att leka med varandra.

På fredagar har vi sångstund kl 10:00.
Fika till självkostnadspris finns framme under träffarna.

Vi har en egen facebookgrupp, där kan du bli medlem och få löpande information under terminen. ”Öppet kyrkis i Färentuna” heter gruppen.

Terminsavslutning tisdagen den 3 december.
Julfika och adventssamling i Färentuna kyrka.

Daniel Lindstam

Konfirmander, Miniorer, Församlingsassistent, Barn och unga, Juniorer