Öppet kyrkis

För föräldrar med barn från noll år och uppåt. Här kan man leka, måla, spela spel, fika och knyta kontakter.

För vårterminen 2018 öppnade vi den 8 januari och stänger den 4 juni.

Var: Färentuna församlingshem

När: måndagar och fredagar 09:00-12:00, för alla barn

Info:

Öppet kyrkis är en mötesplats för föräldrar med barn, du knyter kontakter/träffar nya människor medans barnen får möjlighet att leka med varandra.

På måndagar har vi sagostund kl 10:00 och fredagar har vi sångstund samma tid.
Fika till självkostnadspris finns framme under träffarna. På fredagarna finns det korv med bröd, såklart även vegetarisk.

Ljus och sångstund
Under våren har vi fyra stycken ljus och sångstunder, då tar vi med oss kuddar och går in i Färentuna kyrkan för en mysig stund tillsammans.
Datum för terminens ljus och sångstunder: 9/2, 9/3, 6/4 och 4/5.

Ålder på barnet/en? Alla barn är varmt välkomna till Öppet kyrkis, vi har pyssel- och lekmaterial för såväl små som äldre barn.

Anneli Östling

Barn & ungdom, barn- och familj