Nisses adventsresa

En alternativ och hållbar adventskalender

Ungdomsverksamheten har skapat en alternativ och hållbar adventskalender för att uppmärksamma hållbar utveckling och de globala målen i agenda 2030
Kalendern handlar om Nisses resa till att bli lika miljösmart som sin katt Leo. Leo är så miljösmart att han har gjort sig förtjänt av det magiska recyklingbältet.

Nisses resa får ni börja följa den första december då första luckan öppnas.
Här nedan kommer en lucka per dag att dyka upp mellan 1-24 december.

Varför gör vi denna adventskalender?

Vi i Färingsö församling arbetar varje dag för att bli mer hållbara. Genom denna adventskalender vill vi uppmärksama de globala målen och inspirera fler till att bli hållbara. Genom att tillsammans förändra våra vanor kan vi nå de globala målen och göra vår värld betydligt bättre än vad den är idag.
Vill du läsa mer om de globala målen gå in på hemsidan http://www.globalamalen.se/

Färingsö församling - Fas tre av tre i Svenska kyrkans miljöcertifieringssystem