Någon att tala med

Ibland behöver man någon att tala med. Om allvarliga saker eller mindre viktiga. Vi finns här för dig.

Ibland händer saker i våra liv som vi inte orkar bära själva. Då kan det vara bra att ta kontakt med någon som är van att prata om svåra saker.

Vår diakon och våra präster finns till hands för samtal. Samtalen är kostnadsfria. Ring gärna så kan vi hitta en tid som passar.

Be för mig

Här kan du lämna en bön eller komma i kontakt med vår diakon Birgitta Sommarbäck. Hon tar gärna kontakt med dig om du önskar.

Lars Brattgård

Präst, Kyrkoherde

Jeanette Frenkman

Komminister, Fängelsepräst, Präst

Yngve  Göransson

Yngve Göransson

Komminister, Ungdom, Konfirmander, Präst

Birgitta Sommarbäck

Diakon, Diakoni, Fondhandläggare, Volontär, Pilgrimsvandring

Vill du ha någon som ber för dig? Kontakta diakonin direkt eller skriv in din bön här så kommer vi att be för dig. Om du vill så tänder vi gärna ett ljus för dig i Timmermannens kapell.