Måndagssnack

En kväll med spännande föreläsning/tema över en god sopp-middag. Hela familjen är välkommen.

Ett par gånger per termin i Färentuna församlingshem samlas föräldrar och barn till soppa kl 17.30. Sedan får barnen titta på film medans föräldrarna lyssnar på föreläsning om sådant föräldrar funderar på. Efteråt blir det samtal. Klart ca 19.30.

Ingen föranmälan behövs.

Kostnad: 50 kr/vuxen, barn gratis.

En chans att varva ner och äta lite tillsammans, sedan lyssna på ett kort föredrag med fokus på barn/ungdomar och föräldraskap, och sedan lite efterföljande snack. Barnen får också vara med och kolla lite film samtidigt. Välkomna!

Riktiga samtal om viktiga frågor. Vi äter middag ihop och sen får barnen passning medans vi vuxna pratar om familj, livet och allt möjligt.