Mälarö Mötesplats

Med Peter Strömmer, Joakim Jonsson och gäster. Tisdagar 10-11 i Radio Viking 101,4. Mälarö Mötesplats är också en podd på t ex Spotify.

Livsnära samtal om tro, hopp och kärlek med en ny Mälarögäst i varje program. Mälarögästen är någon som bor eller verkar i kommunen och som vi kanske känner som lokalpolitiker, musiker, företagare eller från annat sammanhang. Men vem är personen bakom rollen? Till samtalet tar Mälarögästen med sig tre låtar som betyder något särskilt.

Programledare är kyrkoherde Peter Strömmer och kommunikatör Joakim Jonsson från Färingsö församling.

Välkommen att lyssna, tisdagar 10-11.

Mälarö Mötesplats är också en podd, där Mälarögästen läggs upp som ett nytt avsnitt varje vecka. Du hittar den där poddar finns, till exempel Spotify.

Missade du programmet? Här kan du lyssna igen: