Other languages with Google Translate

Färingsö församling Besöksadress: Herman Palms plan 4 A, 17961 STENHAMRA Postadress: Box 7, 17903 STENHAMRA Telefon:+46(8)56420920 E-post till Färingsö församling

Konfirmation 2020

Anmälningstiden har gått ut, har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till oss.

Anmälan till konfirmation 2020 i Färingsö församling har stängt. Har du frågor eller funderingar? Tvecka inte att höra av dig. Kontaktuppgifter finner du längre ner på sidan.

Konfirmation?
Du får möjlighet att lär känna nya vänner, reflektera och fundera över livets stora frågor, växa som person och ta del av vad andra tycker och tänker.
Vi delar gemenskap och tar del av vad kristen tro handlar om. Tillsammans skapar vi minnen för livet.
För att konfirmeras måste man vara döpt, är du inte det? Inga problem, då ordnar vi det under lägret.

Information:
Konfirmation 2020 är en grupp som kommer att träffas ca en söndag i månaden på hemmaplan mellan november 2019 - maj 2020. Efter midsommar åker vi iväg på ett sommarläger till Stjärnholms slott som ligger mellan Nyköping och Oxelösund.
I Oxelösund ligger Boda Borg med sitt upplevelsecenter dit vi gör en utflykt.
Kostnad: Ingen.
Året startar med en infoträff den 17 oktober 2019.

Datum:
Informationsträff, torsdag den 17 oktober kl 18:30-20:30
Söndagsträffarna:
Första söndag: 10 november Stenhamra församlingsgård
Andra söndag: 8 december Färentuna församlingshem
Tredje söndag: 9 februari Stenhamra församlingsgård
Fjärde söndag: 15 mars studiebesök
Femte söndagen: 19 april Stenhamra församlingsgård
Sjätte söndagen: 17 maj Färentuna församlingshem (träffen avslutas med infoträff om lägret)

Sommarlägret är söndag den 21 juni till onsdag den 1 juli.
Konfirmationsmässan är i Färentuna kyrka söndag den 5 juli kl 11:00.

Annika Becker

Barn och ungdom, Ungdom, Konfirmander, Församlingsassistent