Other languages with Google Translate

Internationella gruppen

Färingsö församling har en internationell grupp som träffas regelbundet och planerar aktiviteter för Svenska kyrkans internationella arbete och Utlandskyrkan. Är du intresserad av att hjälpa till, hör av dig till oss! Ring eller skicka e-post till församlingsexpeditionen eller till Jeanette Frenkman.

Jeanette Frenkman

Komminister, Fängelsepräst, Präst

Mer om Jeanette Frenkman

jeanette.frenkman@svenskakyrkan.se

Vid påskbuffén 22 mars hålls den traditionella brödauktionen.
Alla intäkter går oavkortat till Fastekampanjen "Att resa sig starkare".

Skänk bröd till årets brödauktion

Vid påskbuffén 22 mars hålls den traditionella brödauktionen. Välkommen att skänka bröd. Vi tar emot bröd på församlingsgården i Stenhamra, Herman Palms plan 4A , ända fram till auktionen. Alla intäkter går oavkortat till Fastekampanjen "Att resa sig starkare".