Hjälp med matinköp på Färingsö

I och med Coronaviruset lever vi nu i en speciell tid. En tid när vi behöver hjälpa varandra på flera sätt. Nu kan vi erbjuda praktisk hjälp med matinköp till er som inte har möjlighet att själva åka till matbutiken för att handla.

Hur länge kommer vi att fortsätta att handla?

Vi kommer fortsätta att erbjuda ”hjälp med matinköp på Färingsö” fram till och med vecka 29.
Efter det så hänvisar vi till Ekerö kommun där man kan få hjälp att bli matchad med en volontär. Klicka här för att läsa mer om den hjälpen.

Behöver du hjälp med matleverans?

Vi handlar åt dig som är i riskgrupp och du betalar sedan med swish eller banköverföring till oss. Maten levereras till din dörr och vi lämnar mat, kvitto och uppgifter om betalning utanför. Vi har möjlighet att handla på Coop Stenhamra och Coop Kungsberga under vardagar.

Kontakta Sandra via mail eller telefon. Du hittar uppgifterna nedan.

Tillsammans ska vi ta oss igenom detta!

Sandra Malmborg

Diakoniassistent, Fondhandläggare, Diakoni

Mer om Sandra Malmborg

sandra.malmborg@svenskakyrkan.se

Personuppgifter - GDPR
Vi behandlar alla personuppgifter enligt GDPR - nya Dataskyddsförordningen. Läs mer om vår integritetspolicy som du hittar på vår första sida.

Under tiden vi hjälper dig med matinköp sparar vi dem personuppgifter som du lämnar till oss. När du inte längre vill eller behöver mer hjälp så makuleras dem.