Foto: Magnus Aronson /Ikon

Konfirmation

Konfirmationstiden är ett äventyr. Konfirmationen handlar om de stora frågorna - tro, livet och kärleken. Vill du vara med i ett sammanhang där vi pratar om viktiga saker som livet, meningen och framtiden? Under konfirmationstiden får du tid till att fundera över dessa frågor. 

Anmäl dig här:

Att konfirmeras är ett bra sätt att lära sig mer om sig själv och uppleva sådant som man inte får uppleva i andra sammanhang. Vad är viktigt i mitt liv? Hur är jag en bra kompis? Hur är det att vara människa bland alla andra människor på jorden? Vem vill jag vara? Finns Gud? Kan jag tro? Vad betyder det i så fall för mig?  

 

 

Konfirmationstiden är också träffar, skratt, allvar, läger, Bibeln, andakter, gudstjänster, sång och nya vänner. Konfirmationstiden är din möjlighet att fundera på allt det här både själv och tillsammans med andra ungdomar och vuxna. 

Vill du vara med? Det år du börjar årskurs åtta bjuder Färgelanda-Högsäters församling in dig till konfirmation. Information, inbjudan och datum skickas till alla 14-åringa ungdomar som är medlemmar i Svenska kyrkan och tillhör Färgelanda-Högsäters församling. Har du inte fått någon inbjudan kan du ladda ned den här. Är du inte döpt sker ett dop någon gång innan konfirmationshögtiden. Utmana dig själv och anmäl dig till församlingens konfirmationsundervisning. 

All konfirmationsundervisning i Färgelanda-Högsäters församling är kostnadsfri. 

Om du undrar över något är du välkommen att höra av dig.