Studentpräst vid Högskolan Dalarna

Studentprästerna finns till för dig som är student eller arbetar vid Högskolan Dalarna i Falun och Borlänge. Vänd dig gärna till oss för samtal om livsfrågor eller personliga förhållanden. Välkommen till kort meditation i Stilla rummet varje vecka.

Studentprästerna finns till för dig som är student och/eller arbetar vid Högskolan Dalarna.

Du kan vända dig till oss oavsett egen tro. Vi är vana vid ekumenik och religionsdialog och förmedlar kontakt med imam, buddhistmunk eller andra.

Vänd dig till studentprästen för:

·   samtal om livsfrågor, trosföreställningar, religiös praktik och etik etc.

·   samtal om personliga förhållanden.

Tystnadsplikten är en självklarhet!

verksamhet i borlänge

Öppettider

Studentprästen träffas säkrast på fredagar 09.00-12.00 på högskolan i Borlänge under terminerna. Vi kan sökas även på andra tider i högskolans olika lokaler eller per e-post och telefon.

Meditation

Varje vecka under terminerna hålls meditation på fredagar 11.50-12.00 i Stilla rummet i Borlänge.

Veckomässa

Varje onsdag firas en kort mässa i Hagakyrkan, Borlänge. Aktuell information hittar du på www.svenskakyrkan.se/borlange

verksamhet i falun

Öppettider

Studentprästen träffas säkrast tisdagar och torsdagar 09.00-11.00 på högskolan i Falun under terminerna. Vi kan sökas även på andra tider i högskolans olika lokaler eller per e-post och telefon.

Meditation

Varje vecka under terminerna hålls meditation på torsdagar 12.40-12.50 i Stilla rummet på högskolan i Falun.

Onsdagskvällar i Stora Kopparbergs kyrka

Varje onsdag firas en kort mässa i Stora Kopparbergs kyrka, Falun, som börjar  18.30. Enkelt fika efteråt. 19.30 startar kvällsprogrammet, med olika teman varje vecka. Läs mer om onsdagskvällarna och se terminens teman här

På Högskolan Dalarnas hemsida finns information om öppettider (drop-in-tider) bokning av samtal och adress.

www.kriss.se Kristna studentrörelsen i Sverige

www.credosverige.se