Gudstjänster - via radio, tv och webb

I dessa tider sänder Svenska kyrkan Falun gudstjänsterna via närradio på söndagar 10.00 i Wolf FM Falun 88,8, då vi inte kan fira tillsammans i kyrkorna. Konserter och aktiviteter är inställda tillsvidare. Se och lyssna gärna till de gudstjänster som firas i radio, tv och på webb. Kyrkorna är öppna som vanligt för en lugn stund, ljuständning och bön.

Svenska kyrkan Falun firar tillsvidare inga gudstjänster där vi möts fysiskt i rummen - men vi möts på andra sätt. Vi är glada över samarbetet med Wolf FM. Välkommen att lyssna!

radiogudstjänster från falun sänds söndagar 10.00 i Wolf FM 88,8 MHz

Du kan även lyssna via wolffmradio.se eller ladda ned appen.

Vill du lyssna i efterhand kan du göra det här på hemsidan - se nedan.

Dop-, vigsel- och begravningsgudstjänster fortsätter som vanligt, med tidigare meddelade begränsningar.

Mer på radio, tv och webb

Se och lyssna gärna till gudstjänster som firas i radio, SVT och på webben runtom i Sverige. Mer information finns nedan.