Give us compassion - inspelning med Falu Folk & Gospel 2020

I februari 2020 gjorde kören Falu Folk & Gospel ett samarbete med Högskolan Dalarnas utbildning i Ljud- och musikproduktion. Kören sjunger Give us compassion, av Anna Weister Andersson. Här kan du lyssna!

Att spela in körsång är speciellt och kräver en del övande, med mikrofoner utplacerade på rätt plats. Andreas Parnerup och Daniel Hansen spelade in kören Falu Folk & Gospel på en körövning och resultatet blev detta.

Kören sjunger Give us compassion av Anna Weister Andersson under ledning av Sofia Pekkari, även piano. Solist är Sofi Wiklander. Bara några veckor senare stängdes all körverksamhet ned på grund av coronakrisen.

Fint att få dela detta i denna tid. Vi ser med tillförsikt på framtiden och ser fram emot att få sjunga tillsammans igen!

För mer information kontakta Sofia Pekkari, kyrkomusiker i Falu Kristine församling, tel. 023-70 20 62 e-post